Zoeken
Linked in Twitter RSS
Drechtsteden

Feiten en Cijfers van de Drechtsteden

Lees meer

Bedrijven A-Z
  1. Bedrijven A-Z

Maritime & Offshore Career Event

Op 28 april 2010 vindt het 4e Navingo Maritime & Offshore Career Event plaats in het Beurs-WTC in Rotterdam. Dit jaarlijks terugkerende evenement is inmiddels niet meer weg te denken uit de maritieme arbeidsmarkt. Tussen 11.00 uur en 19.00 uur ben je van harte welkom op het grootste evenement voor carrière en werk in de maritieme en offshore sector.

Op deze site vind je alles wat je nodig hebt voor jouw oriëntatie op een carrière in deze boeiende en bloeiende sectoren. Je vindt hier onder meer honderden maritieme vacatures (technisch en nautisch), uitgebreide informatie over werkgevers in de maritieme en offshore sector en natuurlijk alles wat je moet weten om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een bezoek aan het Navingo Maritime & Offshore Career Event 2010!

Geen carrièrebeurs zonder afsluitende borrel! Terwijl de beurs tot 19.00 uur doorloopt, gaat vanaf 17.30 uur de netwerkborrel van start. Gedurende anderhalf uur is er tijd om onder het genot van een drankje na te praten over de dag en ervaringen uit te wisselen. Natuurlijk kun je in ontspannen sfeer ook een gesprek aanknopen met werkgevers en werknemers van interessante bedrijven en wie weet heb je na de netwerkborrel wel een nieuwe baan!

www.maritimeoffshorecareerevent.nl

Categorieën